Infraestructures

equipaments

ERC de Sant Jaume també diu “no” a la planta de triatge

El diumenge 26 de setembre és la data escollida per a la consulta popular, organitzada per un grup de veïns

El grup de l'oposició de l'Ajuntament de Sant Jaume de Llierca (ERC) finalment s'ha declarat contrari a la instal·lació al pla de Politger de la planta de gestió de residus (planta de triatge) que projecta el Consell Comarcal de la Garrotxa amb el vistiplau de l'equip de govern municipal, de CiU. Després de setmanes de debat intern, els republicans s'han alineat al costat de la plataforma veïnal que mira d'impedir que el projecte prosperi. En un butlletí que distribueixen aquests dies, ERC argumenta, per exemple: “La majoria de plantes que treballen amb escombraries han portat, i algunes continuen portant, greus problemes als veïns”; “ens fa por que, si es fa la planta de biomassa al costat [un projecte privat], s'hi acabin cremant escombraries”; “hi ha moltes més ubicacions possibles i no volem que li toqui el rebre, a un dels pobles més petits i que genera menys escombraries”; “aquesta decisió pot condicionar la ubicació d'un futur abocador comarcal a prop del nostre poble”, o “es poden devaluar els habitatges i els negocis de Sant Jaume”.

D'altra banda, s'ha decidit que la data de la consulta popular sobre la planta, que organitzarà l'associació de veïns, serà el 26 de setembre.

LA FRASE

Aquesta decisió pot condicionar la ubicació d'un futur abocador comarcal a prop del nostre poble
Del butlletí d'ERC


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.