Comencen a Montornès les obres dels quatre projectes subvencionats amb el fons estatal

Avui s'han iniciat els primers treballs del projecte d'urbanització dels carrers dels Pins i de Vinyes Velles i del passatge de Vinyes Velles. Les obres de les altres tres actuacions, que afecten als carrers de l'Estrella i de Sant Sadurní i la rambla de Sant Sadurní, començaran el proper 4 de maig.

La renovació dels serveis i del paviment dels carrers dels Pins i de Vinyes Velles i del passatge de Vinyes Velles obligarà, d'una banda, al tancament d'aquestes vies a la circulació de vehicles, i d'altra, al trasllat de l'àrea de contenidors del carrer dels Pins a l'avinguda de la Mare de Déu del Carme. El projecte, adjudicat a l'empresa Grupmas Constructors SLU per un import de 574.045 euros, té una durada prevista de sis mesos.

El 4 de maig és la data d'inici de les altres tres intervencions amb recursos del FEIL que preveuen la renovació del paviment de calçades i voreres, i altres serveis al carrer de Sant Sadurní (adjudicada a l'empresa Pavimentaciones, Rebajes y Construcciones, SA per un import de 302.137,96 euros); a la rambla de Sant Sadurní (adjudicada per 445.848,96 euros a Pavimentaciones, Rebajes y Construcciones, SA); i al carrer de l'Estrella (adjudicada a Grupmas Constructors SLU per un import de 621.734,34 euros). Totes tres actuacions hauran d'estar executades dins l'any 2009.

En el cas del carrer de l'Estrella, els treballs es dividiran en dues fases per tractar de reduir les incidències al trànsit i a la mobilitat. A la primera fase, a partir del 4 de maig, es tancarà aquesta via al tram comprés entre els carrers de Palau d'Ametlla i de Sant Sadurní. El carrer de Sant Sadurní es tallarà a la circulació entre els carrers Major i de Narcís Monturiol, i des dels carrers del Sol i de Joan XXIII. A la rambla de Sant Sadurní quedarà restringit el trànsit entre els carrers del Molí i de Sant Isidre. El tancament d'alguns trams d'aquestes vies produirà canvis en el sentit de circulació de vehicles i en l'aparcament a altres carrers adjacents. Algunes de les àrees de contenidors també canviaran d'emplaçament. Finalment, mentre durin les obres s'habilitaran dues zones d'aparcament gratuït: una a la finca delimitada per les avingudes d'Ernest Lluch i de la Llibertat, i el riu Mogent, i l'altra, a la finca situada entre els carrers de la Pau, de Prat de la Riba i el torrent de Vinyes Velles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.