Infraestructures

CASTELLAR DEL VALLÈS

El desdoblament de la carretera de Sabadell podria començar el 2012

La Generalitat de Catalunya, a través de l'empresa pública GISA, ha adjudicat la redacció del projecte constructiu del desdoblament de la carretera B-124, en un tram de 2,7 km situat entre el final del nucli urbà de Castellar del Vallès i el pont sobre el riu Ripoll, ja en el terme municipal de Sabadell. L'estudi té un cost de 275.000 euros i un termini d'execució de sis mesos. Això vol dir que estarà enllestit el primer trimestre de l'any que ve, moment en què ja es podran iniciar els tràmits d'aprovació de la Generalitat, presentació de les al·legacions, posada a licitació i adjudicació provisional i definitiva de les obres.

D'acord amb els terminis previstos, tot estarà preparat per a l'inici del desdoblament l'any 2012. La carretera estarà formada per dos calçades de dos carrils cadascuna, separades per una barrera de formigó. A cada calçada es formaran dos carrils de 3,5 metres, un voral interior d'1 m i un voral exterior de 2,5 m.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.