Infraestructures

L'Ajuntament de Potries aborda l'enllumenat del frontó municipal

L'Ajuntament de Potries ha invertit en els últims anys un volum de recursos importants per a millorar les instal·lacions del poliesportiu municipal. En concret l'any 2007 s'invertiren 62.000 euros en la construcció de la pista poliesportiva, l'any 2008 i 2009, 62.000 euros en la primera fase de la construcció del frontó, i l'any 2010 s'han invertit en l'acabament del frontó, 50.000 euros i en l'acabament i tancat de les pistes 25.000 euros més.

Resta pendent d'execució dels sistemes d'il·luminació, que s'havia previst per al 2011, però donades de les constants demandes, de la necessitat d'aquest servei, l'Ajuntament ha decidit anticipar els treballs i començar la instal·lació de forma que es permeta la utilització de les pistes, en aquesta època de poca durada de la llum del sòl.

Les obres començaran la setmana que ve, per via d'urgència i s'ha demanat a l'empresa adjudicatària la màxima celeritat en la seua execució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.