Infraestructures

Gandia modifica el Pla General per fer realitat l'Anella Verda a la ciutat

Crearà un perímetre de zona verda per a la població que l'ajudarà a ser més sostenible i respectuosa amb el medi ambient

La Junta de Govern Local ha aprovat una modificació en el Pla General que permetrà canviar l'ús dels terrenys del sector Barranc de Sant Nicolau-Perú amb la finalitat de connectar el parc Joan Fuster amb el Passeig Verd de Sant Nicolau.

Segons ha explicat el coordinador del Govern Local, Alfred Boix, es tracta d'un pas més per fer realitat un projecte que demostra el compromís d'aquesta ciutat i aquest govern amb el medi ambient i la sostenibilitat. Es tracta de la coneguda com Anella Verda de la Ciutat, que connectarà diverses zones verdes en el perímetre de Gandia, creant una gran anella verda al seu voltant.

En aquest cas es regula l'activitat urbanística de la zona situada entre l'avinguda Blasco Ibáñez i els carrers Equador i Brasil, requalificant els terrenys que passen de ser d'ús residencial a ser zona verda, perllongant així el parc Joan Fuster fins a la rotonda Vint-i-cinc d'Abril.

Així, aquesta gran zona verda que comença vora el riu Serpis i passa pel parc Joan Fuster, connectarà amb la futura zona verda de Santa Anna que s'està treballant al projecte Urban.

Aquest projecte de l'Anella Verda connectarà també amb tot el passeig que s'està acabant i que recorre la ribera del Serpis en el seu pas per Gandia. Així, serà una zona perifèrica de la ciutat amb espais verds, parcs i carrils on poder practicar esport al costat de la natura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.