Infraestructures

altafulla

Elevaran i allargaran les andanes

L'ens estatal ferroviari Adif ha adjudicat a l'empresa Coymal, per un import de 128.712 euros, les obres de millora de l'accessibilitat a l'estació d'Altafulla-Tamarit. Els treballs consistiran en la prolongació i elevació de les dues andanes, fins a 68 cm sobre la via, en un tram de 40 metres, perquè tinguin una llargària útil de 200 metres i la superfície útil passi de 500 a prop de 2.000 m². A més, es renovarà el paviment, el mobiliari urbà i les lluminàries.

A banda d'això, Adif ha adjudicat a Azvi, per un import d'1.345.349 euros, l'execució de les obres de modernització dels desviaments de via a l'estació de Cunit, per millorar-ne les condicions de seguretat. El projecte preveu la substitució de dotze canvis d'agulles per uns altres dotze sobre travessa de formigó, que milloraran les maniobres de desviament dels combois cap a vies secundàries. Les obres es completaran amb treballs d'anivellament, condicionament de passeigs, electrificació i adequació de la catenària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.