Infraestructures

sant pere de ribes

Acaba la construcció de la rambla del Garraf després de cinc anys d'obres

L'Ajuntament intenta atraure activitats d'oci a la zona comercial, de moment sense èxit

Les obres han costat uns quatre milions d'euros

Uns quatre milions d'euros i cinc anys d'obres és la inversió que Sant Pere de Ribes ha dedicat a la rambla del Garraf, amb l'objectiu de millorar la connexió viària comarcal i potenciar l'activitat econòmica. La nova via, que substitueix l'antiga C-246, ja és una realitat al llarg de 1.200 metres: els anteriors dos carrils s'han duplicat en tot el tram per millorar la fluïdesa del trànsit, i ara només queden els últims detalls de jardineria, segons va explicar l'alcalde de Sant Pere de Ribes, Josep Antoni Blanco.

La tercera i última fase de les obres va començar al febrer del 2010 i ha suposat la remodelació del tram entre la fàbrica de mobles Varo SA i l'escola Bel Air. “Hem transformat una carretera en una rambla urbana molt més integrada”, assegura l'alcalde. Blanco destaca que unes 500 persones treballen en l'entorn de tota la via gràcies a un desenvolupament econòmic que va començar quan es va fer públic el projecte. “Hem de crear un nucli molt conegut que ajudi a dinamitzar tot el voltant”, destaca l'alcalde. Segons Blanco, l'Ajuntament continua treballant per atraure activitats d'oci, tal com estava previst; després de la retirada dels cinemes Óscar, però el projecte no s'ha arribat a materialitzar. “De les converses que hem tingut, tothom ens diu que la ubicació és molt correcta, però després ens plantegen que no hi ha previsions d'inversió a curt termini”, diu l'alcalde.

LA DATA

02.2010
És l'inici de les obres
de la tercera fase de la rambla del Garraf, que uneix el tram entre Varo SA i l'escola Bel Air.

LA FRASE

L'Ajuntament està oferint la rambla per copsar les perspectives d'inversió
Josep Antoni Blanco
alcalde de sant pere de ribes (PSC)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.