El Parlament insta el govern a fer d'intermediari en les expropiacions de la C-14

La comissió de Política Territorial del Parlament de Catalunya va aprovar ahir per unanimitat dues propostes de resolució presentades pels grups de l'oposició, el PP i CiU, en les quals s'exigia «la intervenció del govern en la negociació i el pagament de les indemnitzacions pendents per les expropiacions de les obres de desdoblament del tram entre Reus i Alcover de la carretera C-14». El diputat convergent Carles Pellicer va exigir «una resolució ràpida aquest mes de maig», i tot indica que la solució es podria donar la setmana que ve entre la conselleria de Política Territorial i els pagesos afectats per les expropiacions.

Per la seva banda, el diputat republicà Sergi de los Rios també va posar de manifest que «mai més una concessionària d'una obra de la Generalitat amb el sistema del peatge a l'ombra s'encarregui del procés d'expropiacions». De fet, aquesta sol·licitud ja la va admetre el delegat del DPTOP al Camp de Tarragona, Joaquim Margalef, en unes declaracions a aquest diari en què puntualitzava que era «millor» fer directament les expropiacions i no deixar a les mans de l'empresa concessionària tots els tràmits dels processos expropiatoris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.