Infraestructures

sant pere de ribes

Reunions sobre el nou pla de telefonia mòbil

S'escolliran els representants veïnals després de les eleccions

Amb la voluntat de cercar el màxim consens sobre el futur pla d'infraestructures de telefonia mòbil de Sant Pere de Ribes, el projecte Gecodit ha posat en marxa les trobades amb les empreses propietàries de les antenes del municipi, i els representants polítics. Contractat per l'Ajuntament per fer de mitjancer i resoldre el conflicte sobre la ubicació de les antenes, Gecodit està dedicat a la generació de consens pel desplegament de les infraestructures de telefonia mòbil, permetent acords sobre la ubicació de les antenes a Santa Coloma de Gramenet, Solsona, Vic, Sabadell, Tàrrega i Montblanc. El projecte pertany al centre de recerca en governació del risc de la UAB, que actualmenttambé treballa a Vilanova.

Segons l'alcalde, Josep Antoni Blanco, el següent pas consistirà que els responsables de Gecodit escullin els representants veïnals amb què s'establirà el diàleg sobre la ubicació de les antenes, un procés que començarà després de les eleccions municipals. En aquest sentit, l'alcalde va demanar ahir que els grups polítics deixin al marge de les eleccions tota aquesta problemàtica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.