Blanco obrirà una investigació per la gestió del tancament de l'A-2 a Montmaneu

El ministre de Foment, José Blanco, obrirà una investigació per depurar responsabilitats sobre el tancament de l'A-2 a Montmaneu després que es detectessin esquerdes a la muntanya situada entre la Panadella i Argençola (Anoia). el ministre ha fet arribar al senador de CiU, Ramon Alturo, una nota informant-lo de les mesures que pensa prendre el departament de Blanco. Fa tot just una setmana al Ple del Senat, el mateix diputat va preguntar al ministre quan s'obriria la carretera i Blanco li va contestar que només si podria transitar quan estigués garantida la seguretat.

Blanco busca depurar responsabilitats en aquesta ocasió pels problemes ocasionats als ciutadans de Lleida, començant per no detectar abans els problemes estructurals del talús i els motius pels quals fa cinc setmanes que la carretera està tallada. La setmana passada, dins el mateix marc, Alturo li preguntava quan s'obriria el trànsit a la carretera.

El ministre de Foment, José Blanco, va assegurar que només es restablirà el trànsit a l'autovia A-2 a Montmaneu quan es garanteixi la seguretat als conductors i als treballadors que l'han d'arreglar. Blanco no va donar terminis per la reobertura insistint que el més important és la seguretat. Durant el ple del Senat de fa una setmana, Alturo, li va demanat més atenció amb la gent de Lleida i mesures per 'dignificar' la seva situació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona