Infraestructures

Perafort

Els expropiats per l'A-27 es tornen a mobilitzar

Una setantena de pagesos van repartir fulletons als conductors que passaven per l'N-240

Els pagesos expropiats per la construcció de l'A-27 encara no han cobrat. Unió de Pagesos va organitzar ahir un acte informatiu. Una setantena de pagesos es van situar a la rotonda de l'N-240 que enllaça amb Perafort per informar els conductors de la situació.

Tot i no arribar a tallar el trànsit, es van produir retencions i no tots els conductors les van acceptar tranquil·lament. Els pagesos haurien d'haver cobrat l'any 2009, i encara ara esperen rebre les indemnitzacions. Segons el coordinador territorial del Camp de Tarragona d'UP, Josep Maria Coll, “els diners estaven confinats damunt de la taula i han desaparegut”. Coll calcula que Madrid deu uns onze milions d'euros als pagesos del Camp. La pròxima acció serà instar els ajuntaments i consells comarcals a presentar mocions a la Subdelegació del Govern. Si reben un compromís per escrit que es pagarà el que es deu, aturaran l'activitat, si no és així el sindicat passarà a convocar accions ”més contundents”.

LA FRASE

Si no tenim un compromís per escrit del govern de Madrid, passarem a accions més contundents
Josep Maria Coll
Coordinador territorial d'Unió de Pagesos al Camp de Tarragona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.