Comencen a La Llagosta les obres de remodelació del CEIP Joan Maragall

Les obres de remodelació de l'antic CEIP Joan Maragall i la reforma d'algunes zones de jocs infantils, les primeres actuacions que s'ha posat en marxa dels projectes finançats amb el Fons Estatal d'Inversió Local, han començat avui.

La remodelació de part d'aquest centre educatiu servirà per acollir diferents serveis municipals com ara la Policia local i l'àrea de Serveis a les persones, entre d'altres. Les obres van a càrrec de l'empresa Cycons Grupo Caña i tenen un pressupost de 656.000 euros.

Pel que fa a la reforma dels parcs infantils, les zones que es milloraran seran les places d'Europa, Anne Frank i Concepción Arenal. Aquest projecte, que compta amb un pressupost de 102.000 euros, està executat per l'empresa Gubern Casas Mecajoc.

Al llarg d'aquesta setmana està previst que comencin la resta d'obres incloses en aquest pla d'inversió. Concretament la remodelació del carrer de les Escoles, la remodelació de les illes centrals del passeig del Pintor Sert i l'eliminació de barreres arquitectòniques i millora de voreres.

Pel que fa a l'arranjament i adequació de l'edifici de serveis i vestidors del Camp municipal de futbol Joan Gelabert, encara no té data concreta d'inici. Aquestes obres estan condicionades pel calendari definitiu de la promoció d'ascens a Primera Territorial que ha de disputar el primer equip del Club Deportivo la Llagosta. Una vegada es coneguin les dates de la promoció, es decidirà quan comencen les obres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona