Infraestructures

L'ajuntament de Tavernes fa la neteja del riu Vaca

L'objectiu d'aquesta decisió rau en facilitar el desaigüe cap a la mar en cas d'avingudes mentre s'aborda la canalització definitiva

L'ajuntament de Tavernes de la valldigna, ha iniciat la neteja del llit i voreres del riu Vaca amb l'objectiu d'eliminar canyes, malesa i objectes abocats al riu que puguen impedir l'eixida de les aigües cap a la mar.

Els treballs es duen a terme amb maquinària pesant especial i per poder-los fer efectius, es disposa d'un pressupost de 4.000 euros a càrrec de la partida de Medi Ambient.

Tot i que la neteja del riu no és una competència municipal, el nou govern local entén que l'ha d'atendre a l'espera del pròxim inici de les obres de canalització del riu Vaca. Unes obres, previstes en el seu inici per a final d'any o principi del pròxim, estan actualment en fase de licitació.

No obstant això, s'ha decidit la seua neteja amb caràcter preventiu i davant possibles avingudes d'aigua aquesta propera tardor i en períodes de gota freda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.