Infraestructures

segrià

Alguaire queda amb una sola ruta

Al desembre es preveu l'inici dels vols al Regne Unit i, al gener, a Rússia

Ahir van marxar de l'aeroport de Lleida-Alguaire els últims vol comercials de la temporada a Eivissa i Menorca. Es tracta del final de la temporada d'estiu d'aquesta oferta de la companyia Air Nostrum, que fa que, a partir d'aquesta setmana, només quedi una única ruta a l'aeroport lleidatà, la de Palma, els divendres i els diumenges. Els vols a Eivissa i Menorca eren estacionals. L'any passat ja es van crear pel període d'estiu i aquest any s'ha fet el mateix.

A les portes de l'aeroport, qualsevol retirada és una mala notícia per als usuaris de la infraestructura i per als veïns dels pobles del Segrià, que veuen amb resignació com el projecte es manté en un cert punt mort. Alguns consideren que hi hauria prou usuaris per crear més rutes, mentre que d'altres creuen que cal apostar pel transport de mercaderies.

Sigui com sigui, gairebé dos anys després de la seva inauguració, i sense la companyia Vueling que va estrenar la infraestructura, l'esperança es posa ara en els majoristes de viatges britànics i russos, que haurien de començar a treballar-hi entre aquest desembre i el gener per portar esquiadors al Pirineu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.