Infraestructures

infraestructures

Reobren, 15 dies abans, el túnel del Bruc de l'A-2

El Ministeri de Foment va reobrir ahir completament al trànsit, després dels darrers treballs de repintat de les línies, les dues calçades de l'autovia A-2 a l'altura del Bruc, un cop acabades les obres que feia al túnel en sentit Lleida. El túnel s'havia tallat el 3 d'agost i des de llavors s'havia obligat a desviar tot el trànsit (uns trenta-cinc mil vehicles diaris de mitjana) que discorre en sentit Barcelona amb un sol carril per banda, fet que havia provocat retencions quilomètriques en tots dos sentits i havia originat, fins i tot, queixes de sectors empresarials lleidatans per les pèrdues ocasionades en el transport.

Els treballs es van acabar diumenge a la matinada, amb dues setmanes d'antelació respecte a la data prevista d'entrada, el 10 d'octubre. Les obres, amb un pressupost de 12 milions d'euros, han de solucionar de manera definitiva els despreniments que s'han registrat dins de les galeries, que només durant el darrer any van obligar a tancar-les tres vegades. Reobert el túnel esquerre, ara s'iniciaran les obres al dret, però només durant les nits, ja que aquí només cal demolir el fals sostre i reconvertir el sistema de ventilació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.