Infraestructures

Remodelacions del Parc dels Vents a Tavernes de la Valldigna

El Govern Municipal de Tavernes ha aplicat canvis substancials a la distribució de l'espai del Parc dels Vents per racionalitzar i millorar-ne l'ús. La Regidoria de Contractació i Serveis Públics ha procedit primerament a canviar l'ús de la pèrgola central per atendre així a les necessitats que, com a zona d'esplai, tenen els usuaris i les famílies que s'apropen cada dia al parc.

De fet, la regidoria ha instal·lat cinc taules amb bancs de fusta, semblants als de les zones de pícnic, per tal que les mares puguen donar de berenar als menuts de forma còmoda i agradable, davall de l'ampla zona d'ombra existent, on també s'habilitat una font d'aigua potable perquè els xiquets i familiars puguen beure.

Aquestes mesures es prenen després què el govern municipal solucionara la situació irregular en que es trobaven els animals allí instal·lats i després de sanejar la zona adequadament per poder aplicar les primeres mesures.

Ara mateix, ja s'està en fase d'estudi les mesures a aplicar per tal de poder deixar les instal·lacions del Parc dels Vents en condicions òptimes, pel que fa a la seua vegetació i disseny. Un dels problemes a resoldre en properes actuacions serà com evitar què els dies de pluja el Parc esdevinga un fangueral com passa actualment i que la terra no s'escole des de les muntanyetes artificials quan plou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.