Infraestructures

Alaquàs exigeix l'escola Ciutat de Cremona

L'alcaldessa ha presentat una moció al plenari on exigeix a la Generalitat la construcció del centre educatiu

L'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García Campos, ha presentat al Ple de la Corporació Municipal, una moció d'Alcaldia en la què s'exigeix a la Generalitat Valenciana, la construcció del col·legi públic Ciutat de Cremona. Aquesta moció es produeix arran de la reunió mantinguda a la Conselleria d'Educació el passat 5 d'octubre i d'un document redactat pel Consell Escolar del centre a instàncies del sector pares i mares on es demana “des de tots els àmbits possibles, que s'incloga la construcció d'aquest centre escolar als pressupostos de la Generalitat Valenciana per a l'any 2012”. La moció va ser aprovada per unanimitat.

En la moció s'exigeix, tal i com ha sol·licitat el Consell Escolar, la inclusió de la construcció del centre en els Pressupostos Generals per al 2012 així com instar als diferents grups polítics amb representació en Les Corts Valencianes perquè presenten esmenes als Pressuposts Generals.

L'Alcaldessa ha insistit en la necessitat del nou centre que ha de donar servei a més de 500 alumnes ubicats en barracons i ha posat l'accent amb el suport rebut per aquesta moció aprovada de manera unànime per tots els partits polítics que conformen la Corporació Municipal. En aquest sentit, ha recordat el seu compromís de consensuar amb els tres partits polítics, qualsevol qüestió que afecte a la localitat amb l'únic objectiu d'unir esforços per a aconseguir una major qualitat de vida dels veïns i veïnes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.