Reobren el carrer d'Antonio Machado de Montornès del Vallès

Des de fa uns dies, és obert al trànsit el carrer d'Antonio Machado, afectat per les obres de construcció del traçat l'AVE. Tot i així, de forma puntual, hi pot haver restriccions de la circulació quan les necessitats dels treballs que es duen a terme a la zona ho requereixin.

Des de l'estiu passat, l'empresa ALDESA PEI, encarregada de les obres del tram Montornès - La Roca de la línia d'alta velocitat, ha treballat en aquesta zona de Montornès Nord on es construeix el fals túnel de 182 metres que hi ha projectat des del carrer d'Antonio Machado fins a prop del carrer de Carles Riba.

L'Ajuntament va sol·licitar a ADIF, l'empresa pública adscrita al Ministeri de Foment i encarregada de les infraestructures ferroviàries de l'Estat, l'obertura del carrer d'Antonio Machado per millorar l'actual situació de mobilitat a Montornès Nord.

El passat 23 de març ADIF va tancar el tram del carrer de Can Parellada que va des de la rotonda a la qual conflueixen els camins de Masferrer i el Raval fins a la rotonda que enllaça els carrers de Carles Riba i de Federico Garcia Lorca. En aquesta zona de Montornès Nord es fan els treballs d'excavació del primer dels dos túnels de la línia de l'AVE al seu pas pel municipi.

La ruta alternativa passa pel camí del Raval, els carrers del Raiguer i del riu Congost, i des del carrer de les Tres Creus s'entra a Montornès. Ara amb l'obertura del carrer d'Antonio Machado, l'accés a Montornès Nord es pot fer des del carrer de Granollers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona