Infraestructures

Tècnics del Museu Valencià d'Etnologia visiten Potries

L'objectiu de la visita és el de conèixer l'estat del projecte de la terrisseria d'Àngel Domínguez i l'assessorament per a la fase d'adjudicació de l'equipament museogràfic

Dins de les línies de cooperació municipal de la Diputació de València, i més concretament les desenvolupades mitjançant convenis de col·laboració per la Unitat de Projectes Externs del Museu Valencià d'Etnologia, el seu director, Joan Seguí Seguí, acompanyat per tècnics del museu, han acudit al municipi de Potries. Van estar rebuts a l'Ajuntament per l'alcalde de la localitat, Juan Fernando Monzó Peiró, el regidor de patrimoni, Oscar Gamazo Micó, i tècnics municipals.

Després visitaren les obres de rehabilitació de la casa-taller de terrisseria del carrer del Cup, per conèixer l'estat del projecte i assessorar a l'Ajuntament davant la pròxima fase d'adjudicació de l'equipament museogràfic per a la casa, a executar durant el present exercici. També, per establir els possibles vincles de col·laboració entre ambdues institucions al futur, quan les portes de la terrisseria d'Àngel Domínguez s'obrin al públic.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.