Infraestructures

Morella exigirà al Govern que incloga el Parador en els Pressupostos de l'Estat

La petició arribarà en forma de moció, després que no s'incloga cap partida pressupostària per a continuar amb les obres, mentres que sí que s'executaran els paradors de Muxía o Molina d'Aragó

L'equip de govern de l'Ajuntament de Morella tornarà a instar el Govern central a què incloga una partida pressupostària perquè continuen les obres del parador de turisme de la localitat.

En la moció que se sotmetrà a debat al plenari el proper dijous dia 19 d'abril, s'exigirà una rectificació a l'Executiu, ja que es considera una infraestructura “prioritària” per al desenvolupament econòmic de l'interior de la província de Castelló.

Esta resposta arriba després que no es contemple cap inversió per als pròxims tres anys i després de l'anunci del president del Govern, Mariano Rajoy, de que sí que es van a continuar executant paradors de turisme, com el de Muxía o el de Molina d'Aragó.

El primer tinent d'alcalde del consistori morellà, Rhamsés Ripollés, afirma que “el Govern ha d'escoltar la reivindicació de tots els morellans i morellanas i rectificar, perquè el Parador és fonamental per al desenvolupament econòmic de la província de Castelló”. Per això, afig que “paralitzar el projecte és la pitjor de les solucions possibles, perquè tornaria a aparcar la construcció d'esta infraestructura que suposaria més turisme, més promoció, més recursos econòmics i més ocupació”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.