Infraestructures

Morella insta a la Conselleria a què millore la senyalització de la CV-10

El ple ha reclamat que s'indique l'eixida a Morella en la CV-10, ja que molts visitants arriben fins a la costa per la falta d'indicacions

El Ple de Morella celebrat en la nit del dilluns 14 de maig, ha urgit la Conselleria d'Infraestructures i Transport de la Generalitat Valenciana que realitze l'estudi del projecte d'adequació de la senyalització que indique l'eixida a Morella en la CV-10, a l'altura de Cabanes. La falta d'indicacions ha provocat que molts veïns i visitants que es desplacen cap a Morella, es perden a Torreblanca. La localitat espera una gran influència de visitants per al Sexenni i es tem que molts patisquen este problema.

El regidor de governació, Ernesto Blanch, afirma que “cal buscar una solució per a indicar l'eixida a Morella o, almenys, cap a la N-232 en la CV-10”. A més, explicava que al febrer de 2011 ja es va traslladar esta queixa a la Conselleria d'Infraestructures. A eixa petició, l'administració autonòmica va indicar que valoraria l'opció d'indicar l'eixida cap a la N-232. Però, transcorregut este temps, no s'ha adoptat cap tipus de solució. Per això, Blanch lamenta “la falta de sensibilitat de la Conselleria, ja que és una qüestió important per al municipi i no s'ha avançat en un any”.

A més, en el ple celebrat, l'equip de govern ha presentat tres mocions més, perquè es restituïsquen les emissions de TV3 i Aragó TV, una altra sobre l'edifici Colomer-Zurita i l'última sobre el complex de la Fàbrica Giner. El ple també ha aprovat el Pla d'Ajust del Govern central i la petició del crèdit per a començar a pagar als creditors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.