Infraestructures

Obren un tram de l'autovia A-14 a Lleida per evitar carreres il·legals

La subdelegada del govern espanyol admet que la infraestructura no és “imprescindible”

Duran qualifica la inauguració d'“escàndol”

La subdelegada del govern a Lleida, Inma Manso, ha explicat aquest dilluns que el cap de setmana passat es va obrir al trànsit el tram de l'A-14 entre Alguaire i Almenar, una via que encara no té continuació, per tal d'evitar les carreres il·legals que s'hi havien detectat.

“L'objectiu és que aquest tram estigui més controlat, per això hem informat els Mossos d'Esquadra de la seva obertura, perquè hi hagi més vigilància i disminueixin les carreres il·legals”, ha indicat Manso. La subdelegada del govern a Lleida ha admès que el tram que s'ha obert no és “imprescindible”, perquè que no connecta ni amb Lleida ni amb Vielha, que és el recorregut inicialment planificat.

Manso també ha comentat que no hi ha data per definir la connexió amb la Vall d'Aran, però sí que ha remarcat que s'està treballant perquè la connexió amb Lleida i l'A-2 sigui una realitat aviat. De fet, el projecte ja estava en marxa i les expropiacions de terrenys també, però es va veure aturat per les retallades pressupostàries.

El Ministeri de Foment va obrir al trànsit dissabte passat els 7 quilòmetres del tram de l'autovia A-14, entre els enllaços d'Alguaire i Almenar. Es tracta de l'únic tram d'aquesta via tant reclamada pel territori que està acabat.

L'obertura es va realitzar sense avís previ i sense cap acte d'inauguració oficial. Foment va anunciar l'obertura a través d'un comunicat de premsa.

Duran diu que l'autovia Almenar-Alguaire “no serveix per a res”

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha qualificat d'“escandalosa” la inauguració del tram d'autovia entre Alguaire i Almenar, perquè, segons ha dit, “no serveix per a res”.

Des del seu compte a Twitter, Duran ha criticat aquesta infraestructura: “Quin escàndol inaugurar un tros d'autovia entre Alguaire i Almenar. Ho portarem al Congrés”. “En quin cap entra inaugurar aquest tram d'autovia que no serveix per a res? Qui va planificar gastar inútilment aquests diners?”, s'ha preguntat Duran.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona