Infraestructures

Els alcaldes de la Vall, el Comtat i l'Alcoià es reuniran per defensar el tren

La cita ha estat cursada perquè s'hi celebre el proper dilluns dia 1 d'octubre al consistori d'Alcoi

Els alcaldes d'Ontinyent i Alcoi, Jorge Rodríguez i Toni Francés, han acordat realitzar una convocatòria conjunta a tots els alcaldes de les localitats del Comtat, l'Alcoià i la Vall d'Albaida, per tal d'estudiar una estratègia conjunta del territori per la continuïtat i millora de la línia fèrria Alcoi-Xàtiva.

Els dos alcaldes convocaran als màxims responsables municipals, juntament amb els representants de les plataformes cíviques d'Ontinyent i Alcoi en defensa del tren, per definir les accions i gestions que aquestes comarques han de portar a la pràctica els propers mesos per assegurar la continuïtat d'una infraestructura vital per a la zona, i que ara per ara, els governs central i autonòmic es plantegen tancar.

En aquest sentit, Rodríguez i Francés han considerat que la situació és suficientment urgent i greu com per fer una crida a tots els alcaldes, i així establir un marc conjunt, en clau territorial i supracomarcal, per reclamar no només la pervivència de la línia, sinó la inversió necessària per a la seua posada en valor per què siga un trajecte modern i competitiu.

La reunió tindrà lloc al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Alcoi el proper dilluns 1 d'octubre a les 18 hores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.