Infraestructures

Una permuta de terrenys permetrà la construcció d'una nova pista de pàdel a Banyeres

Els usuaris d'aquest esport veuran ampliada les possibilitats de practicar-lo

La publicació en el BOP d'Alacant el 2 de gener de l'aprovació definitiva per la Comissió Territorial d'Urbanisme de la modificació puntual núm. 8 de les Normes Subsidiàries de Banyeres de Mariola permetrà la construcció d'una nova pista de pàdel al Poliesportiu municipal com a conseqüència d'una permuta de terrenys entre l'Ajuntament i unes empreses de la localitat, corrent la despesa a compte d'aquestes últimes.

La modificació consistix en la permuta d'una parcel·la de titularitat municipal de 1.024 m2 per una parcel·la de titularitat privada de 1.153 m2 en la Unitat d'Execució V amb canvi d'ubicació de parcel·la de zona verda. Per a l'Ajuntament, esta permuta suposa un augment de zones verdes de 129 m2, i la unió d'esta parcel·la junt amb altres de sòl dotacional públic, la qual cosa comporta una millora en l'aprofitament, ja que la parcel·la municipal havia quedat separada de la resta de zones verdes per un nou vial.

Per a les empreses que han promogut esta modificació puntual, la parcel·la objecte de permuta , encara que de menor superfície, suposarà la possibilitat de futures obres o ampliacions al trobar-se en una zona limítrof a les seues instal·lacions actuals.

La permuta comporta l'augment de la superfície de sòl dotacional municipal i les empreses, en compensació dels tràmits administratius, oferixen a l'Ajuntament la construcció d'una nova pista de pàdel amb un pressupost de 24.675 € més l'IVA que anirà a càrrec íntegrament de les mateixes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.