Infraestructures

Sáez porta un debat global sobre l'N-260 a la comissió de Foment

El diputat gironí del PSC al Congrés, Àlex Sáez, ha presentat una proposició no de llei sobre l'N-260 amb la intenció que la comissió de Foment debati tot el tram gironí d'aquesta carretera, coneguda com a eix pirinenc, que acumula anys d'incompliments d'inversions, per fixar amb el consens de tots els grups quins són els treballs més prioritaris.

Sáez reconeix que en època de contenció com l'actual potser no es poden executar projectes tan costosos com el túnel de Toses, però considera que l'Estat “no té excusa” per no actuar “de manera immediata” per millorar el tram entre Portbou i la frontera francesa, que “en els incendis del 2012 es va demostrar que és una via alternativa a l'N-II i l'AP-7 d'entrada i sortida a l'Estat”, i també per coordinar-se amb la Generalitat per fer el seu tram de la variant d'Olot.

El diputat gironí, a més, reclama el desdoblament entre Besalú i Figueres, que considera que “no és tan prioritari”, però que “un cop fet el tram d'Olot a Besalú té sentit que continuï”, i també de les diverses variants urbanes del Ripollès: les de Sant Joan de les Abadesses, Ripoll i Ribes de Freser.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia