Infraestructures

Milloren l'eix viari entre Tàrrega i Alfarràs

El govern destinarà enguany mig milió d'euros a fer obres de millora en els trams urbans de la C-53 i la C-26, entre Alfarràs i Tàrrega. El secretari d'Infraestructures i Mobilitat, Ricard Font, ahir va explicar el pla als alcaldes per on transcorren aquestes dues vies, que fan uns 57 quilòmetres. Font va explicar que les millores consistiran en la col·locació de semàfors, senyalització i mesures de seguretat que consensuaran amb els ajuntaments implicats. La Generalitat també encarregarà tots els projectes de les variants d'aquest itinerari per poder-los executar a partir del 2016, en funció de la dotació pressupostària, tenint en compte que l'estimació inicial preveu una inversió de 153 milions en unes set variants.

La C-53 registra un trànsit d'uns 7.800 vehicles diaris de mitjana, un 10% dels quals són camions, i la C-26, una de 3.300 vehicles diaris, amb un 12% de pesants.

El departament de Territori i Sostenibilitat ja estudia les millores en seguretat viària en 8 travesseres del corredor, que seran a Anglesola, Tornabous, la Fuliola i el Tarròs, a l'Urgell; Castelló de Farfanya, Bellcaire d'Urgell i Algerri, a la Noguera; i Alfarràs, al Segrià. L'objectiu principal és agilitar el trànsit i millorar la seguretat amb semàfors regulats, passos de vianants i ressalts, així com modificar la secció de la calçada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona