Infraestructures

L'Ajuntament de Morella denúncia que no han començat les obres del col·legi Mare de Déu de Vallivana

L'alcalde ha anunciat la remissió d'una denúncia formal al Síndic de Greuges

El consistori continua realitzant el manteniment diari i prioritzant aquestes obres amb la licitació de l'arquitecte tècnic, mentre que la Conselleria d'Educació seguix retardant l'actuació i no ha començat al gener, tot i l'anunci del Grup Popular. Per això, l'alcalde ha anunciat la remissió d'aquesta denúncia al Síndic de Greuges.

Mitjançant la intervenció pactada, es solucionarien problemes greus de les instal·lacions, que actualment estan al límit.

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, assenyala que “la Conselleria d'Educació hauria d'haver actuat al col·legi fa ja molts mesos, tal com es va comprometre a principis de 2014 i, de nou, hem de lamentar una mostra més de mala gestió en aquest tema, ja que se segueixen incomplint els terminis donats i l'alumnat i la direcció del centre són els que pateixen el mal estat del col·legi”.

A més, recorda que “l'Ajuntament de Morella està realitzant el manteniment que li correspon i està damunt dels problemes, però hi ha algunes instal·lacions que estan en molt mal estat i que s'haurien d'haver renovat ja amb la intervenció promesa, perquè el fred agreuja encara més aquests problemes”.

Les prioritats de la intervenció se centren en les instal·lacions de calefacció i aigua calenta, les cobertes i teulades, per evitar les filtracions, i l'aïllament, com la fusteria de les finestres. Aquestes intervencions ascendirien a uns 300.000 euros.

Queixa al Síndic de Greuges

L'alcalde de Morella ha anunciat avui que presentarà aquesta queixa al Síndic de Greuges, ja que el retard en aquestes obres es considera “injustificable” i és l'alumnat i la direcció del centre els que continuen patint l'estat de l'immoble. Des del consistori es continua fent tot el possible perquè s'inicien les obres i s'espera que s'agilitzen al màxim els tràmits perquè les obres comencen com més aviat millor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona