Adif fa reformes a l'estació de tren d'Alcover per valor de 300.000 euros

L'estació de ferrocarril d'Alcover (Alt Camp) millorarà considerablement la seva imatge i oferirà nous aspectes de comoditat per als usuaris. Adif ha destinat 300.000 euros a un altre projecte de remodelació de les instal·lacions que fa un any ja van passar per una primera etapa de reformes.

Ara, un dels objectius principals de les obres és fer un recreixement de les andanes per poder millorar l'accessibilitat dels passatgers als trens, ja que fins ara l'altura entre l'andana i els combois era excessiva i dificultava l'entrada i la sortida de viatgers als trens. El projecte de reforma també comportarà la construcció d'una marquesina, la instal·lació d'una xarxa d'il·luminació, així com una operació d'asfaltat dels terrenys annexos a l'estació que seran reconvertits en zona d'aparcament. Aquesta era una millora llargament reivindicada pels usuaris del servei, ja que si s'hi desplaçaven en vehicle propi no disposaven d'una zona òptima ni amb la superfície adient per absorbir la rotació de vehicles que generen els fluxos dels viatgers.

La reforma també servirà per millorar els accessos de públic al recinte, tant de l'entrada com de la sortida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.