Infraestructures

L'Acord de Morella uneix Aragó i el País Valencià per la millora de la N-232

Més de trenta alcaldes, directors generals de les conselleries de Vertebració del Territori d'Aragó i el País Valencià, diputats del Congrés i les Corts Valencianes, Senadors i representants d'organismes supramunicipals el signen i creen una delegació per exigir a Foment partides pressupostàries en els PGE 2016

Morella ha acollit una reunió històrica. Més de trenta autoritats, alcaldes dels municipis de la N-232 en l'eix Alcanyís-Morella-Vinaròs, Directors Generals de la Conselleries de Vertebració del Territori d'Aragó i Comunitat Valenciana, Diputats i Diputades del Congrés per les circumscripcions de Castelló i Terol, Senadors i Senadores de tots dos territoris, Diputats i Diputades de les Corts Valencianes, o presidents d'organismes supramunicipals han mantingut una trobada i han signat l'“Acord de Morella per la N-232 i l'A-68”.

A més, han creat una delegació formada per representants d'estos participants per concretar una reunió amb el Ministeri de Foment i exigir-li partides pressupostàries en els Pressupostos Generals de l'Estat 2016 per dur a terme la millora de la carretera. En aquesta delegació, els representants dels ajuntaments seran Morella i Mont-roig.

Cal recordar que encara queden tres trams per millorar-se, el de Ràfels-Mont-roig i els de Morella (Morella Sud- la Torreta i Port de Querol). El primer d'aquests ha sofert diverses paralitzacions des dels anys 90. L'última va ser el 2010, després que s'adjudicaren les obres de millora en 2007 per un pressupost de 47 milions d'euros, deu menys que el preu de licitació. Ara, s'ha anunciat que es reprenen les obres. Pel que fa als trams de la província de Castelló, tots dos es troben encara en tramitacions administratives.

Signants per la N-232 i A-68

Redacció

Rhamsés Ripollés, Alcalde de Morella - Juan Carlos Gracia, Alcalde de Alcanyís - Enric Pla, Alcalde de Vinaròs - José Ramón Guarc, Alcalde de Mont-Roig - Francisco Esteve, Alcalde de Pena-Roja - J. Rosendo Segarra, Alcalde de Xert - Domingo Tolós, Alcalde de la Jana - Javier Ferrer, Alcalde de Traiguera - Iván Sánchez, Alcalde de Sant Jordi - Juan Carlos Arrufat, Alcalde de Torredarques - Susana Traver, Alcaldesa de Valljunquera - Fernando Cavero, Alcalde de Ràfels - María Pilar Centelles, Alcaldesa de Torrecilla d'Alcanyís - José Gascón Lázaro, Director General Mobilitat e Infraestructuras de la Conselleria de Vertebració del Territori d'Aragó - Carlos Domingo, Director General d'Obres Públicas, Transport i Movilitat Urbana de la Conselleria de Vertebració del Territori de la Comunitat Valenciana - Yolanda Casaus, Diputada al Congrés per la circunscripció de Terol. Grup Parlamentari Socialista - Josep Lluís Grau, Diputat al Congrés per la circumscripció de Castelló. Grup Parlamentari Socialista - Susana Ros, Diputada al Congrés per la circumscripció de Castelló. Grup Parlamentari Socialista - Antonio Arrufat, Senador per la circunscripció de Terol. Grup Parlamentari Socialista - José María Fuster, Senador per la circunscripció de Terol. Grup Parlamentari Popular - Enrique Navarro, Senador per la circunscripció de Castelló. Grup Parlamentari Socialista - Belén Bachero, Diputada en las Corts Valencianes pel Grup Parlamentari Compromís - Mónica Álvaro, Diputada en las Corts Valencianes pel Grup Parlamentari Compromís - Alberto García, Diputat en las Corts Valencianes pel Grup Parlamentari Ciudadanos - César Jiménez, Diputat en las Corts Valencianes pel Grup Parlamentari Podemos - Cristina Cabedo, Diputada en las Corts Valencianes pel Grup Parlamentari Podemos - Ernestina Borrás, Presidenta de la Mancomunitat de la Taula del Senia - Santiago Pérez, President de la Mancomunitat Els Ports - Rafael Martí, President de la Comarca del Matarranya



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona