Infraestructures

L'Alcalde de Morella sol·licita una reunió urgent amb el Secretari d'Estat d'Infraestructures

Rhamses Ripollés i veu “insuficients” les inversions a la N-232

L'alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha realitzat una valoració dels Pressupostos Generals de l'Estat per a l'any 2016, que s'han presentat avui. El primer edil els considera “insuficients per a la N-232, especialment en el tram del Port de Querol” i ja ha sol·licitat una reunió de caràcter urgent amb el Secretari d'Estat d'Infraestructures, tal com va adquirir el compromís en la trobada del “Acord de Morella” de la setmana passada.

Rhamsés Ripollés afirma que “és necessari un compromís ferm de totes les administracions per avançar en la millora dels trams pendents de la N-232, tal com va quedar reflectit amb el 'Acord de Morella' que es va signar la setmana passada”.

Els PGE per a 2016 inclouen partides per als trams del Port de Querol i de Morella Sud-la Torreta, encara que gairebé sense dotació pressupostària com per començar amb caràcter d'urgència les actuacions.

El primer tram té una consignació de 1,7 milions d'euros per al 2016 i una projecció d'inversió de 12 milions a 2017 i més quantitats a partir de 2018, mentre que el segon, soles 100.000 euros per a 2016 i desapareix dels pressupostos a partir de 2017.

Ripollés assenyala que “és important que els trams de la N-232 estiguin en els PGE, però cal un major compromís i voluntat política en tota la tramitació, per a licitar, d'una vegada per totes, els projectes i començar les obres”.

A més, l'alcalde indica que “esperem que els problemes del tram de Ràfels a Mont-Roig hagen passat definitivament a la història i que s'aposte decididament per la seva millora”.

Finalment, Rhamsés Ripollés concloïa que “els representants polítics de Castelló, de qualsevol partit polític, espero que no fagen triomfalismes d'aquests pressupostos i defensen els canvis necessaris perquè s'escometen els projectes importants per a la província com és la N-232. Perquè alguns dels que avui aplaudeixen són els mateixos que van dir l'any passat que el 2015 veuríem màquines treballant al Port de Querol”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona