El pas a nivell principal de Mollerussa estarà tancat al trànsit rodat durant deu dies

Segons ha explicat el regidor d'Urbanisme de l'Ajuntament de Mollerussa, Francesc Reixachs, l'obra serà assumida pels tècnics d'Adif, que ja van portar a terme una petita millora l'any passat i ara han hagut de fer un projecte específic per substituir els vells taulons pel material de cauchú. En concret, el tall del pas a nivell tindrà lloc entre el 13 i el 23 d'octubre.

En aquest sentit, els responsables del consistori han remarcat les peculiaritats d'aquest pas a nivell ja que és l'indret on hi ha les agulles de canvi de les vies del tren. Això comportarà més dedicació en els treballs i per aquest motiu s'ha hagut de dissenyar un projecte específic.

Mentre duri el tall, Reixachs ha assenyalat que es disposaran cartells informatius per l'antiga N-II al seu pas per Mollerussa, per tal d'informar als conductors de les alternatives de pas. Aquestes seran principalment, el segon pas a nivell que té el municipi, de dimensions més petites i que connecta amb la carretera del Palau d'Anglesola, i el pont que creua la via del tren a la sortida del municipi just al límit amb el terme municipal de Fondarella.

Al seu torn, la Diputació de Lleida, gestora de la carretera de Linyola, serà l'encarregada de posar la senyalització en aquesta via per indicar als usuaris que es trobaran el pas nivell d'entrada a Mollerussa tancat.

Segons l'alcaldessa de Mollerussa, Teresa Ginestà, feia un any i dos mesos que s'estaven demanant aquestes millores a Adif. En aquest sentit, Ginestà ha indicat que aquest pas a nivell és molt
«sofert» perquè el constant pas de camions de gran tonatge que han de fer maniobres per girar en direcció a l'estació o a la carretera de Linyola l'ha desgastat molt amb el pas dels anys. Això provocava que tot i que s'hi feien petites reparacions, els taulons sempre estaven mal collats i ballant al pas dels cotxes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona