Infraestructures

Desmantellaran dues línies per la MAT

Els treballs començaran al gener i afectaran el tram de Vic a Bescanó

Els responsables de Red Eléctrica han fet públic que es procedirà a desmantellar, el gener vinent, les dues línies que s'han compactat amb la MAT. Aquestes estan ubicades al tram de Vic a Bescanó, segons informa l'ACN.

Segons Red Eléctrica, les línies esteses, de 220 i de 110 kV, sumen una trentena de quilòmetres i tenen un centenar de torres. Amb aquesta actuació aquestes torres desapareixeran en la seva totalitat. De fet, aquestes no són les úniques línies que es desmantellaran, perquè n'hi ha dues més, de 220 i de 132 kV, que també s'han de desmuntar entre Bescanó i Santa Llogaia, on comença la interconnexió. Aquestes obres, però, no es faran fins d'aquí a uns dos anys. En referència als projectes pendents associats a la MAT, el delegat de Red Eléctrica a Catalunya, Lluís Pinós, reclama a la Generalitat l'estudi sobre el ramal dels 400 kW a Riudarenes i insisteix que és una obra “necessària”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia