La Generalitat atorga 122.945 euros a Montornès per la contractació d'11 persones

El Servei d'Ocupació de Catalunya del Departament de Treball ha atorgat a Montornès una subvenció de 122.945,85 euros per a la contractació d'11 persones durant un termini de 6 mesos

Els Plans d'Ocupació tenen a veure amb l'atenció domiciliària, la mediació intercultural, el medi ambient i la mobilitat, i les noves tecnologies.

En total es formalitzen onze contractacions: dues persones per al pla d'ocupació de suport a les accions d'atenció domiciliària municipal; dues persones més per al pla de mediació intercultural i cinc per al pla de gestió de la millora del medi ambient i de la mobilitat que tindrà com a objectiu la senyalització i arranjament de camins periurbans i de muntanya, i la neteja i manteniment de zones verdes del municipi i també del sector industrial. El darrer pla d'ocupació està relacionat amb les noves tecnologies i permetrà la contractació de dues persones per fer, entre d'altres feines, la digitalització de fons documental de l'Ajuntament.

L'any 2008 es van desenvolupar a Montornès dos plans d'ocupació amb el suport del Departament de Treball, que van donar feina a set persones. Els plans van servir per enllestir les darreres feines de peleteria a Can Coll i per donar suport al servei d'inspecció de la neteja viària.

En general, els Plans d'Ocupació serveixen per facilitar la inserció laboral de persones desocupades amb situacions d'extrema precarietat. La Generalitat finança les contractacions i l'Ajuntament es fa càrrec de la resta de despeses relacionades amb cada projecte.

Els requisits de les persones que poden optar a un pla d'ocupació els determina el Servei d'Ocupació de Catalunya i són força estrictes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona