Infraestructures

Vuit talls simultanis i tres marxes lentes de camions col·lapsen l'N-340 i l'AP-7 a les Terres de l'Ebre

Alcaldes, veïns i transportistes es mobilitzen per reclamar la gratuïtat de l'autopista al seu pas pel territori

Demanen la mesura per reduir la sinistralitat a l'N-340

Vuit talls simultanis i tres marxes lentes de camions han col·lapsat durant una hora les dues principals vies de comunicació que travessen les Terres de l'Ebre per reclamar al govern espanyol la gratuïtat de l'autopista AP-7 al seu pas pel territori per reduir la sinistralitat que acumula durant anys l'N-340.

La mobilització, convocada pels alcaldes ebrencs de municipis per on travessa la N-340 amb el suport de la Federació de Transportistes de Tarragona i de les federacions de veïns de Tortosa i Amposta, ha provocat retencions tant a l'N-340 com a l'AP-7.

Entre 20 i 45 persones a cada municipi per on passa l'N-340 a l'Ebre, unes 200 en total, han tallat simultàniament la carretera per reclamar la gratuïtat de l'AP-7 i reduir la sinistralitat que acumula la nacional. Els talls s'han fet a Alcanar, Sant Carles de la Ràpita, Amposta, l'Aldea, Camarles, l'Ampolla, El Perelló i l'Ametlla de Mar. Tot i que hi ha hagut poca presència de la societat civil, la multitudinària participació de transportistes ha aconseguit col·lapsar les dues vies.

Més de 130 camions han ciculat a marxa lenta repartits en tres caravanes. La primera ha anat des de L'Hospitalet de l'Infant fins a Tortosa-L'Aldea per l'autopista a una velocitat d'uns 60 kilòmetres per hora, i fent sonar els clàxons. Al final del recorregut han girat per fer el camí invers. L'altra caravana a marxa lenta ha circulat per l'N-340 des de l'Ametlla de Mar fins a Amposta i la tercera ha recorregut la carretera nacional des d'Alcanar fins a L'Ametlla de Mar.

El problemes de trànsit han acabat tres hores després de l'inici de les mobilitzacions, cap a les sis de la tarda, que ha arribat la darrera caravana de camions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona