Endesa inverteix 300.000 euros per reformar línies de Les Garrigues i Segrià

Endesa ha invertit 300.000 euros en la reforma d'una línia de mitja tensió a 25 quilowatts amb l'objectiu de millorar la qualitat i la continuïtat del subministrament elèctric de 7 municipis de les comarques del Segrià i les Garrigues.

Segons que ha informat la companyia, els treballs han consistit en la reforma integral d'un tram de línia de 5 quilòmetres de longitud -el que discorre entre les poblacions de Sarroca de Lleida i Torrebesses-, on s'ha renovat tot el cable i s'han instal·lat 31 torres metàl·liques en substitució dels pals de fusta existents.

La línia, que depèn de la subestació de Seròs, alimenta totalment o parcialment 1.672 clients -amb 11.396 KW. de potència-, dels municipis de Bovera, Sarroca de Lleida, Torrebesses, Aitona i Torres de Segre, a la comarca del Segrià, i La Granadella i Bellaguarda, a les Garrigues, així com indirectament d'altres poblacions de les dues comarques.

Aquesta actuació, que forma part dels plans d'inversió de la companyia en la demarcació de Lleida, reforça la xarxa existent a la zona per atendre no només el creixement vegetatiu del mercat sinó els nous subministraments que hi pugui haver en el futur, a la vegada que potència el seu desenvolupament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona