Infraestructures

La Diputació millorarà la carretera de Santes Creus

El ple de la Diputació de Tarragona va aprovar ahir definitivament el projecte de condicionament de l'últim tram de la carretera TP-2031 –també anomenada de Santes Creus–, que uneix Tarragona amb la cruïlla de la C-51. La Diputació destinarà gairebé 3,3 milions d'euros a aquesta actuació, que ha esdevingut una demanda dels alcaldes dels municipis que travessa la via, com la Secuita, Renau, Nulles i Vilabella. Es tracta del condicionament de dos trams diferenciats de la carretera TP-2031, des de la sortida de l'Argilaga fins a la rotonda de Santes Creus, que uneix l'esmentada via amb la TV-2034. L'actuació principal consistirà en l'ampliació de la carretera per un o ambdós costats per aconseguir una calçada de set metres d'amplada i dos vorals laterals de mig metre cadascun. El president de la Diputació, Josep Poblet, va destacar “la importància” d'aquesta actuació perquè la carretera esdevé de trànsit local però, alhora, fa d'eix vertebrador dins el Camp de Tarragona, ja que registra una mitjana de més de 8.000 vehicles diaris. L'acord també preveu iniciar l'expedient d'expropiació forçosa i d'aprovació de la relació de béns i drets afectats.

D'altra banda, el ple també va acordar destinar 617.000 euros més al condicionament de la carretera TV-2338, des de la TV-2337 fins a la TV-2336, al tram de Blancafort.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona