Infraestructures i serveis

Berga ja disposa dels primers fanals leds

Ja estan en marxa les obres de substitució de tot l’enllumenat públic de Berga per fanals leds. Segons està previst, els treballs poden allargar-se quatre mesos.

L’alcaldessa, Montse Venturós, va signar al febrer el contracte amb l’empresa adjudicatària de l’obra després que fos concedit al consistori un crèdit per valor d’1.682.424,12 euros en concepte de préstec de l’IDAE. Amb els treballs addicionals que l’empresa farà sense càrrec, el valor total de la inversió voltarà els 2,5 milions d’euros i es convertirà, tal com ha precisat el regidor d’Urbanisme i Serveis públics, Oriol Camps, en “el projecte de major magnitud de la darrera dècada al consistori berguedà”.

Amb la meitat del mandat ja superat, aquesta intervenció podria esdevenir la més gran de la CUP a Berga, tot i que Camps assegura que li agradaria que no ho fos.

L’Ajuntament de Berga pretén tornar el préstec amb el rendiment de l’estalvi que representarà per les arques públiques el nou sistema de baix consum, que han estimat a 186.500 euros l’any

Les noves instal·lacions de leds també comportaran una reducció de consum d’energia elèctrica, d’aproximadament el 72’77%, amb la qual s’obtindrà la valoració A de qualificació energètica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia