Més aparcaments i noves parades de bus són els reptes proposats pel pla de mobilitat de Sant Iscle

Reordenar l'aparcament existent al municipi i fomentar les places per residents o ampliar el servei de bus amb la incorporació de més parades. Aquestes són algunes de les solucions aportades pels tècnics de la Diputació de Barcelona en el pla de mobilitat, presentat a l'Ajuntament de Sant Iscle de Vallalta. El document respon a l'interès del consistori de dotar-se d'un instrument capaç i àgil per resoldre els problemes sorgits en aquest àmbit, tot i que per nombre d'habitants el poble no està obligat a tenir-ne.

La proposta ha analitzat i diagnosticat la situació actual de Sant Iscle i sobre la base d'aquesta radiografia urbana ha traçat les línies d'actuació que considera més òptimes «per assolir els objectius de sostenibilitat, seguretat i accessibilitat i en la mobilitat de les persones i els vehicles». Així, entre d'altres, determina les accions per dur a terme en diferents àmbits vinculats a la mobilitat. Pel que fa a la seguretat dels vianants, el pla proposa la millora i arranjament de voreres existents, la millora de l'accessibilitat i la senyalització dels principals itineraris de vianants. En l'àmbit del transport, l'estudi de la Diputació proposa la implantació de nous aparcaments de bicicletes per fomentar encara més l'ús d'aquest vehicle i aposta per fomentar la informació de la xarxa ciclista interurbana i la connexió amb el polígon industrial. D'altra banda, l'estudi també posa l'accent en la xarxa de transport públic, ja que no es considera suficient, i planteja una ampliació del servei amb més parades, l'ampliació del recorregut i també la millora de la informació als usuaris. Finalment, el pla proposa mesures per a la pacificació del trànsit, més senyalització i diverses actuacions pel que fa a la millora de la seguretat viària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.