Infraestructures i serveis

municipal

aparcaments

Cabrils inaugura el nou aparcament de Can Botella

L'espai està situat al nucli urbà, i disposa d'una superfície aproximada de 3.000 m²

S'hi ha col·locat una placa en record de Valentí Cahué, un veí del poble afusellat en aquest indret

Des de dimecres de la setmana passada, els ciutadans de Cabrils disposen d'un nou aparcament públic situat al nucli urbà. Concretament, a Can Botella, que té una superfície aproximada de 3.000 m² i una capacitat per a 72 cotxes i diverses motos. L'alcaldessa, Lita Morales, i diversos regidors del consistori va participar en l'acte d'inauguració de l'espai, on es va descobrir una placa en memòria de Valentí Cahué, un veí del poble que l'any 1809 va ser afusellat en aquest mateix indret.

Les obres de condicionament del nou pàrquing van començar a finals del mes de gener i han costat 181.093 euros procedents del superàvit de l'exercici passat. Han estat quatre mesos de treballs executats per l'empresa adjudicatària, GrupMas Constructors, durant els quals s'ha asfaltat tota la superfície de l'aparcament, que disposa de dos nivells; s'han canalitzat els serveis i s'han delimitat les places per a vehicles. A més, s'han fet millores a les baranes i s'han rehabilitat alguns dels murs de l'espai, que ara disposa de diverses zones enjardinades. Per últim, s'ha substituït la il·luminació de l'espai, que ara disposa de llums LED, i s'hi ha instal·lat un punt de recàrrega semiràpida de vehicles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia