Infraestructures i serveis

Salut

Més atenció a la vall del Ges per la salut mental

La consellera Bassa inaugura el centre assistencial Estivill Camps a Torelló

L'espai Estivill Camps ja és una realitat a Torelló i ahir, amb la presència de la consellera de Treball, Afers Socials i Família, Dolors Bassa, es va inaugurar un equipament que ha de permetre oferir una bona atenció a les persones amb problemes de salut mental de la vall del Ges. Situat en ple barri de Montserrat, el centre està format per un club social, on els professionals d'Osonament ofereixen l'atenció i el suport necessaris a les persones usuàries i una llar on també, sota la supervisió de l'entitat especialista en salut mental de la comarca, viuran quatre persones. “És una satisfacció posar en marxa aquest servei. Fins ara potser no l'oferíem de la manera més adequada i esperem que aquest espai permeti millorar l'atenció”, va remarcar l'alcalde, Santi Vivet, recordant que l'espai Estivill Camps permetrà centralitzar en un mateix punt l'assistència a les persones amb problemes de salut mental de la vall del Ges. Pel que fa a la consellera Bassa, va posar l'accent en la importància d'oferir bons serveis més enllà del territori on es visqui: “Inaugurar espais com aquest en poblacions més petites és molt important per demostrar que l'objectiu és que tothom pugui tenir accés a l'assistència que necessita visqui on visqui.”

L'espai Estivill Camps s'ha pogut fer realitat gràcies a la donació al municipi de l'edifici on s'ubica el centre. Ramon Estivill, vidu de Narcisa Camps, va establir com a última voluntat que el seu patrimoni servís per millorar els serveis socials del poble.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia