Infraestructures i serveis

transports

Satisfacció dels batlles pel bus exprés a la Selva

Garriga, Veciana i Martí agraeixen el suport del govern a les seves demandes

Tres dels alcaldes de la Selva estan satisfets per l’estrena –avui– de la nova línia exprés Arbúcies - Sant Hilari - Santa Coloma - Girona. “Fa quatre anys estàvem en un cul de sac, i ara millorem el nostre transport públic i podem gaudir de viure en contacte amb la natura”, diu l’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga (Entesa - IdSelva).

Des d’avui, Arbúcies i Sant Hilari tenen 12 expedicions diàries fins a Girona (i viceversa). D’aquestes, n’hi ha quatre que connecten, sense parades, Santa Coloma de Farners amb l’hospital Santa Caterina de Salt i Girona. “És una riquesa per a tothom. S’ha d’agrair la resposta positiva de la Generalitat a una demanda del territori”, afirma l’alcalde de Santa Coloma, Joan Martí (ERC).

El seu homòleg de Sant Hilari, Joan Ramon Veciana (PIG) veu “un avenç innegable” per als veïns i el medi ambient. Diu que el govern ha millorat les aportacions dels ajuntaments. Els batlles van valorar la línia en un acte a Santa Coloma, dimarts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia