Infraestructures i serveis

El porta a porta arribarà a l’Anoia al maig

El Consell Comarcal de l’Anoia adjudica el contracte que dona servei a 16 municipis

El Consell Comarcal de l’Anoia ha adjudicat a Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) el contracte per implantar el servei de recollida de residus amb el sistema porta a porta a 16 municipis de la comarca.

El servei tindrà un cost d’un milió i mig d’euros anuals, per un període de quatre anys amb la possibilitat de ser prorrogat durant dos anys més. Els municipis que s’afegeixen al nou sistema són Argençola, Bellprat, el Bruc, Castellolí, Carme, Capellades, Copons, Jorba, la Pobla de Claramunt, la Torre de Claramunt, Montmaneu, Orpí, Rubió, Sant Martí de Tous, Santa Maria de Miralles i Veciana.

Tot i que la previsió inicial era començar la recollida amb el sistema porta a porta el mes de gener, el Consell Comarcal de l’Anoia ha optat per ajornar l’entrada en servei fins al mes de maig.

El conseller de Medi Ambient de l’ens comarcal, David Sánchez, justifica el nou termini perquè faran “una intensa campanya d’informació perquè la gent sigui conscient dels canvis”. La filosofia del nou sistema i la informació pràctica sobre horaris, dies i fraccions de la recollida es faran arribar a la ciutadania mitjançant diferents accions.

Sánchez també avança que es faran activitats a les escoles dels municipis on comença la recollida porta a porta “per tal que els infants també siguin prescriptors”.

A l’Anoia no s’afegeixen encara al porta a porta els municipis més poblats i a l’Alta Segarra s’enllesteix la implantació amb una mancomunitat de municipis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona