Infraestructures i serveis

Cinquè any d’obres al casal de Vilanova

L’any 2013 es va començar la reforma del casal d’avis de Vilanova del Camí. El trasllat del CAP –a la planta baixa– permetia reformular i ampliar l’equipament.

Han passat tres governs municipals i més d’un milió d’euros d’inversió i la reforma encara no està acabada, malgrat que el darrer govern el va inaugurar abans de caure amb una moció de censura.

Les actuacions que hi ha en marxa, per un import superior als 400.000 euros, haurien de deixar l’equipament a punt, però el regidor d’Urbanisme, Juan Manuel Cividanes, assegura que el projecte ha quedat antic i cal adaptar-lo a les necessitats que han anat sorgint i a la normativa vigent. També es reajustarà l’equipament de climatització, perquè doni servei a tot l’edifici, i es faran més grans les obertures de finestrals de la planta primera per facilitar l’entrada de llum natural. L’actuació també resoldrà goteres que hi ha a la primera planta, malgrat que la primera fase de les obres va suposar una inversió de 220.000 euros en la façana i la coberta.

Tot plegat arriba amb les activitats del casal de la gent gran traslladades a la planta baixa, encara sense climatització. Per sortir del pas, l’Ajuntament farà el tancament amb alumini de la sala principal, on es col·locaran instal·lacions tèrmiques auxiliars. La previsió és que les obres acabin el març que ve.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.