Infraestructures i serveis

Preveuen reobrir el pavelló de la Cellera a l’estiu

Reformen i consoliden la coberta de l’espai, tancat des de fa 13 mesos

La Cellera de Ter tornarà a tenir en condicions el pavelló municipal d’aquí a mig any. “Hauria d’estar obert a l’estiu.” És la previsió de l’alcalde, David Sarsanedas (la Cellera Acció Municipal), que indica que les obres permetran corregir les deficiències estructurals detectades fa un any. La instal·lació està tancada des del 16 de gener del 2017.

Després que en el període de licitació s’haguessin presentat cinc empreses, l’adjudicació dels treballs de consolidació i reforma de la coberta del pavelló de la Cellera va ser per a Rubau Tarrés SAU per un import de 251.803.08 euros. La feina va començar al novembre i el període d’execució és de set mesos. El projecte tècnic inclou millores com ara la substitució de la il·luminació actual per una de nova de tipus led, la col·locació d’aïllament acústic sobre el fals sostre i la nova impermeabilització de cuneta. L’agost de l’any passat, l’Ajuntament va aprovar una modificació de crèdit de 270.000 euros per poder executar la reforma del pavelló. Sense el pavelló des de fa més d’un any, l’Ajuntament ha hagut de recórrer als municipis veïns perquè les activitats dirigides i els clubs esportius puguin funcionar. A Amer, hi van els clubs de voleibol i bàsquet, i a Anglès s’hi han derivat altres activitats, diu el batlle. La festa de la Matança del Porc (11 de març) es farà a la Burés d’Anglès, si plou. Sarsanedas destaca que han tret molt rendiment de l’espai polivalent de l’Era Nova, obert fa uns mesos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia