Infraestructures i serveis

La pista de gel de Girona rep aquestes festes 16.441 visitants

Ha estat oberta durant setze dies al Palau Firal de Girona

La xifra manté l’afluència dels anys anteriors

La pista de gel de Girona va tancar el dia de Reis després de rebre un total de 16.441 visitants des que va obrir, el 22 de desembre. La xifra és molt semblant a la de les últimes edicions i es mantenen les altes xifres de visitants aconseguides els últims tres anys. “Per Fira de Girona, la pista de gel és un esdeveniment important per la gran afluència de públic que atrau durant les festes de Nadal. En aquests moments ja estem parlant que la pista funciona pràcticament a la seva màxima capacitat”, indica la directora Coralí Cunyat. “La pista va fer un salt qualitatiu i quantitatiu quan va augmentar en dimensions el 2014 i, des de llavors, és una activitat que el públic espera amb ganes cada Nadal: és un esdeveniment clarament consolidat en el nostre calendari”, hi afegeix Cunyat.

La pista de gel de Girona continua sent una de les més grans de Catalunya, amb 800 m² de pista i un tobogan de 2,5 metres d’altura, 27 metres de llargada i 3 carrils per baixar-hi amb trineu.

A les comarques gironines el balanç d’una altra pista que s’estrenava aquest any, a Platja d’Aro, també ha estat positiu, amb 3.000 usuaris que hi han patinat al PP’s Park. La instal·lació, de 400 m², ha permès allargar la temporada de la resta d’atraccions i ara es començarà a desmuntar, mentre que el parc romandrà tancat fins a la primavera.

LA DATA

22.12.18
És el dia
que es va obrir la pista de gel, que ha estat oberta fins diumenge passat, dia de Reis.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia