La Secuita i Perafort ja poden fer servir el centre de dia de la Pobla

El centre de dia de la Pobla de Mafumet ha obert les portes als usuaris dels municipis veïns de la Secuita, Perafort i Puigdelfí després que ahir es va signar un conveni entre els tres pobles que així ho estableix. Els nous usuaris seran tractats en igualtat de condicions que els de la Pobla, ja que hauran d'abonar les mateixes tarifes, que estaran subvencionades, en part, pels ajuntaments. La Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla, que s'encarrega de la gestió del centre de dia, s'encarregarà de recollir amb el transport adaptat els usuaris de la Secuita, Perafort i Puigdelfí. L'alcalde de Perafort, Joan Martí Pla, va assegurar que «mancomunar els serveis entre municipis propers és la manera ideal de donar serveis als veïns».

Nova residència.

En un futur, a més, el centre de dia, situat al mateix espai que la llar de jubilats, es completarà amb la construcció d'una residència per a gent gran als terrenys annexos. El centre disposa de 25 places per a persones grans que, entre altres serveis, inclouen atenció a les activitats de la vida diària i fisioteràpia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona