Lleida vol una línia fins a la Conca

Els grups polítics representats a l'Ajuntament de Lleida van aprovar fa uns dies per unanimitat sol·licitar la posada en marxa, a través de la xarxa ja existent, de tres noves línies de rodalies des de Lleida fins a Montblanc –que també tindria parada, doncs, en altres municipis de la Conca com ara Vimbodí i l'Espluga de Francolí–, Cervera i Montsó, a Aragó, que s'unirien a la que ja funciona –perquè de fet és l'única que avui ja depèn de la Generalitat– fins a la Pobla de Segur, on tanmateix també es demana un augment de freqüències. Lleida reclama que les noves línies tinguin un tren cada hora i, fins i tot, cada mitja hora a les hores punta.

Curiosament, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha reclamat insistentment –fins ara sense èxit, en espera que es conegui el redactat definitiu del pla territorial parcial del Camp– que la xarxa de rodalies de Tarragona també arribi a la comarca. Es tractaria d'allargar la línia 3, que el pla de transports de viatgers del govern fa acabar a Picamoixons, almenys fins a Montblanc, on d'aquesta manera també enllaçaria amb les rodalies de Lleida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona