Serveis

infraestructures

Semàfors apagats en un tram de Rodalies

La incidència va provocar talls parcials a les línies R1, R4 i R7 ahir a la tarda

La circulació a les línies R1, R4 i R7 de Rodalies es va haver d'aturar parcialment ahir a partir d'un quart de vuit de la tarda per una incidència al sistema de senyalització en el tram entre Castellbisbal (Vallès Occidental) i el nus de Mollet (Vallès Oriental). Concretament, els senyals de trànsit que donaven pas als trens restaven apagats i no hi havia comunicació.

Entre les mesures que va posar en marxa la companyia Renfe per minimitzar l'impacte de l'avaria, hi havia la línia R1, de Mataró a Molins de Rei, acabava i començava el trajecte a l'Hospitalet de Llobregat. La línia R4, de Sant Vicenç de Calders a Manresa, tenia la circulació aturada en el tram entre Molins de Rei i Martorell i s'hi va posar en marxa un servei alternatiu d'autocars. Finalment, a la línia R7, de l'Hospitalet a Martorell, no hi havia circulació de trens entre Cerdanyola del Vallès i Martorell, i també hi havia un servei alternatiu d'autocars.

Tècnics d'Adif es van desplaçar fins al tram per valorar l'estat de les instal·lacions i “dur a terme les actuacions necessàries per restablir la circulació”, mentre que Renfe informava que els trens que encara funcionaven en aquestes línies afectades podien romandre aturats més temps de l'habitual en el traçat o a les estacions amb demores que podien superar els 30 minuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.