Serveis

sant pere de ribes

El mercat municipal estarà acabat al juliol

Les obres de construcció del mercat municipal de les Roquetes avancen a bon ritme, i poden estar acabades en tres mesos, segons el govern municipal (PSC, ICV i ERC). La distribució de les parades i dels locals comercials, l'aparcament i la zona destinada al Mercadona ja estan perfilades i s'ha començat a pintar la façana. L'equipament, situat a la zona del parc Central, disposa de 6.700 m2 distribuïts en tres plantes: un aparcament soterrani amb capacitat per a 47 vehicles, la planta baixa, on estarà situat el mercat, i la primera planta on hi haurà el supermercat. El cost total de les obres és de 6,9 milions d'euros; la despesa del projecte l'assumeix Mercadona, que va guanyar la concessió de l'explotació del supermercat per 40 anys.

Al pròxim ple municipal, l'equip de govern presentarà una proposta per anomenar a l'equipament Mercat de la Sínia. Aquesta denominació ha estat escollida a través de la comissió de nomenclatura de l'Ajuntament de Sant Pere de Ribes ja que, antigament, en aquesta zona de les Roquetes existia una sínia que portava aigua als horts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.