Serveis

serveis

Els fan treure una pedra de la via, a Campdevànol

Digne de pel·lícula. A causa de les pluges, el tram ripollès de la línia fèrria que uneix Barcelona amb la Tor de Querol a través de Puigcerdà va registrar una nova incidència. L'enèsima. En aquest cas, els usuaris més joves que viatjaven en un tren van haver d'ajudar a enretirar una pedra de dimensions considerables que havia caigut a la via. El tren havia quedat aturat poc abans de l'estació de Campdevànol perquè la pedra, que havia arrossegat uns metres, no li permetia el pas. Després d'esperar uns minuts l'arribada dels serveis d'emergències, el revisor va optar per demanar l'ajuda –en castellà– dels viatgers joves. Una desena, van respondre a la crida i juntament amb ell i el conductor del tren van aconseguir retirar la pedra i arribar fins a l'estació de Campdevànol. Ho van fer amb mitja hora de retard. Molts usuaris van informar i ironitzar en el Twiter sobre aquest fet.

De fet i en la mateixa línia, el mal temps va provocar la caiguda de branques a la via, com és el cas de Sant Quirze de Besora (Osona) i a altres indrets de la rodalia de Barcelona. Tot plegat va provocar retards d'entre 15 i 70 minuts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Pedagogia per a un busseig més sostenible al litoral

L’ESTARTIT

La CUP insta ERC a buidar i restaurar Vacamorta

cruïlles

Denuncien una altra tala d’arbres a la Fosca

PALAMÓS
El Temps
Servei Meteorològic de Catalunya

Cel serè o poc ennuvolat fins a mig dia

Barcelona

Normalitzada la circulació de trens entre Gavà i el Prat de Llobregat

Barcelona

La petjada humana en el medi

girona

Primer pas en ferm per construir habitatges de protecció oficial a Girona

Girona

Salut reobre el CAP de Salt que va quedar inundat

Salt

Ilsa comença les proves del seu primer TAV

barcelona